NEW UPDATE 19.12.2012 (THURSDAY)

Followers

'LIKE' me for latest update

Place your order Here!!!

Name:
Email Address:
Contact No
Address
Item (Order)
I'm willing to pay within 48 Hours Yes
No
Agree with Term & Condition Yes
No
Type of Payment Maybank
CIMB

This HTML form was created by Freedback.

Looking for Gorgeous & Affordable Blouse?? Click below picture!!!

Wednesday, October 31, 2012

  ~~  Assalamualaikum  ~~

PENGUMUMAN PENTING!!!


Good news kepada pelanggan kami.  Jom emailkan kami gambar anda ketika sedang menggayakan tudung2 yang anda beli dari kami. Gambar2 anda akan kami upload ke FanPage Facebook kami dan gambar yang mendapat undian LIKE terbanyak, akan mendapat hadiah. Jadi apa tunggu lagi, jom email kan kami gambar anda sekarang…  (^_^) 

Tuesday, October 23, 2012

Syria Polos Cotton

PENTING!!
Sila baca terma & syarat di bahagian bawah page ini sebelum mengisi borang order.
Bayaran perlu dibuat dalam tempoh 24jam selepas borang order di isi. Anda akan di BLACKLIST 
sekiranya gagal membuat pembayaran selepas tempoh 24jam. Untuk cancel order, sila inform kami dalam tempoh 6jam, jika tidak, anda akan di BLACKLIST. Harap maklum. 

Kerjasama anda amattt kami hargai  (^_^) .. tenkiu   (^_^)


  ~~  Assalamualaikum  ~~


Material : High Quality Cotton
Size : M 

Harga : RM43.00  
3 Helai : RM115.00  (jimat RM14.00)




AH 1072
Sold Out 


AH 1071
Sold Out 
AH 1070
Sold Out 

AH 1069
Sold Out 

AH 1068
Sold Out 

AH 1067
Sold Out 

AH 1066
Sold Out 

Tudung Ekspress Airis Lace

PENTING!!
Sila baca terma & syarat di bahagian bawah page ini sebelum mengisi borang order.
Bayaran perlu dibuat dalam tempoh 24jam selepas borang order di isi. Anda akan di BLACKLIST 
sekiranya gagal membuat pembayaran selepas tempoh 24jam. Untuk cancel order, sila inform kami dalam tempoh 6jam, jika tidak, anda akan di BLACKLIST. Harap maklum. 

Kerjasama anda amattt kami hargai  (^_^) .. tenkiu   (^_^)


  ~~  Assalamualaikum  ~~

Tudung Ekspress Airis Lace, same macam Tudung Ekspress Airis, cume ade tambahan Lace di bahagian veil (^_^) Nampak sgt elegen & eksklusif (^_^) 

Material Body : High Quality Cotton & Chiffon
Material Awning : Codroy

Size : M 

Harga : RM75.00  
2 Helai : RM145.00 

Harga Pasaran : RM 120.00++ (Butik) 


>>FREE POSTAGE<<



AH 1065
Sold Out

AH 1064
Sold Out
AH 1063 
Sold Out

AH 1062
Sold Out
 AH 1061
Sold Out


AH 1060
Sold Out

Thursday, October 11, 2012

Tudung Ekspress Airis Lace

PENTING!!
Sila baca terma & syarat di bahagian bawah page ini sebelum mengisi borang order.
Bayaran perlu dibuat dalam tempoh 24jam selepas borang order di isi. Anda akan di BLACKLIST 
sekiranya gagal membuat pembayaran selepas tempoh 24jam. Untuk cancel order, sila inform kami dalam tempoh 6jam, jika tidak, anda akan di BLACKLIST. Harap maklum. 

Kerjasama anda amattt kami hargai  (^_^) .. tenkiu   (^_^)


  ~~  Assalamualaikum  ~~

Tudung Ekspress Airis Lace, same macam Tudung Ekspress Airis, cume ade tambahan Lace di bahagian veil (^_^) Nampak sgt elegen & eksklusif (^_^) 

Material Body : High Quality Cotton & Chiffon
Material Awning : Codroy

Size : M 

Harga : RM75.00  
2 Helai : RM145.00 

Harga Pasaran : RM 120.00++ (Butik) 


>>FREE POSTAGE<<



AH1058
SOLD OUT

AH1057
SOLD OUT
AH1056
SOLD OUT

AH1055
SOLD OUT

AH1054
SOLD OUT

AH1053
SOLD OUT

AH1052
SOLD OUT

AH1051
SOLD OUT

AH1050
SOLD OUT

Tudung Ekspress Chiffon 3 Layer Brooch

PENTING!!
Sila baca terma & syarat di bahagian bawah page ini sebelum mengisi borang order.
Bayaran perlu dibuat dalam tempoh 24jam selepas borang order di isi. Anda akan di BLACKLIST 
sekiranya gagal membuat pembayaran selepas tempoh 24jam. Untuk cancel order, sila inform kami dalam tempoh 6jam, jika tidak, anda akan di BLACKLIST. Harap maklum. 

Kerjasama anda amattt kami hargai  (^_^) .. tenkiu   (^_^)


  ~~  Assalamualaikum  ~~


Tudung Ekspress Chiffon yg digemari ramai.. Brooch boleh di tanggal, jadi kalo rase nak tukar brooch lain, boleh la.. huhu  (^_^) 

Material Body : High Quality Chiffon (Lembut)  
Material Awning : Thai Silk

Size : M 
Harga : RM59.00  
2 Helai : RM115.00 

Harga Pasaran : RM 100.00++ (Butik) 


>>FREE POSTAGE<<

AH1049
SOLD OUT

AH1048
SOLD OUT

AH1047
AVAILABLE

AH1046
AVAILABLE

AH1045
SOLD OUT

AH1044
SOLD OUT


AH1043
SOLD OUT

AH1042
AVAILABLE

Tuesday, October 9, 2012

Tudung Syria Lycra Printed

PENTING!!
Sila baca terma & syarat di bahagian bawah page ini sebelum mengisi borang order.
Bayaran perlu dibuat dalam tempoh 24jam selepas borang order di isi. Anda akan di BLACKLIST 
sekiranya gagal membuat pembayaran selepas tempoh 24jam. Untuk cancel order, sila inform kami dalam tempoh 6jam, jika tidak, anda akan di BLACKLIST. Harap maklum. 

Kerjasama anda amattt kami hargai  (^_^) .. tenkiu   (^_^)


  ~~  Assalamualaikum  ~~


Size : M 
Satu Set : Inner & Outer

 Sehelai RM39.00 
3 Helai RM 110.00 

>>FREE POSTAGE<<


AH1041
Sold Out

AH1040
Sold Out

AH1039
Sold Out

AH1038
Sold Out

AH1037
Sold Out

AH1036
Sold Out

AH1035
Sold Out
AH1034
Sold Out


AH1033
Sold Out

AH1032
Sold Out

AH1031
Sold Out
AH1030
Sold Out

Wednesday, October 3, 2012

Tudung Ekspress Airis

PENTING!!
Sila baca terma & syarat di bahagian bawah page ini sebelum mengisi borang order.
Bayaran perlu dibuat dalam tempoh 24jam selepas borang order di isi. Anda akan di BLACKLIST 
sekiranya gagal membuat pembayaran selepas tempoh 24jam. Untuk cancel order, sila inform kami dalam tempoh 6jam, jika tidak, anda akan di BLACKLIST. Harap maklum. 

Kerjasama anda amattt kami hargai  (^_^) .. tenkiu   (^_^)


  ~~  Assalamualaikum  ~~


Tudung Ekspress Airis nie lebih kurang macam Tudung Ekspress Arissa, 
cume beza nye, veil die 2 tingkat (^_^) 
Tudung Design nie mmg tgh HOT skarang... 
Sesuai tuk casual & formal, nampak stylo.. huhu  (^_^) 
tak rugi kalo nak try, sbb tdg nie selesa sgt (^_^) 

Material Body : Cotton 
Material Veil : Chiffon 
Material Awning : Velvet

Size : M 

Harga : RM65.00 
2 Helai : RM120.00 

Harga Pasaran : RM 90.00++ (Butik) 

>>FREE POSTAGE<<



AH1028
SOLD OUT
AH1027
SOLD OUT
AH1026
SOLD OUT
AH1025
SOLD OUT

AH1024
SOLD OUT
AH1023
SOLD OUT
AH 1022
SOLD OUT

AH 1021
SOLD OUT




Terma & Syarat

1. Only SERIOUS BUYER!! No Backouts please...
1. Hanya PEMBELI SERIUS sahaja dibenarkan membuat tempahan!!
(Backouts : orang yg membuat tempahan tapi lepas tu diam tanpa berita)

2. Some items are limited stock therefore we apply first come, first serve basis.
2. Sesetengah barang adalah stok terhad, jadi kami mengamalkan konsep, siapa cepat dia dapat.

3. We only consider order made by ORDER FORM. We will NOT consider order via sms.
3. Tempahan hanya diterima melalui ORDER FORM. Tempahan melalui sms TIDAK akan di layan. (bukan apa, kami takut kami tak sempat nak reply/ terlepas pandang)

4. Items sold are STRICLY NOT refundable & exchangeable.
4. Penukuran barang selepas penerimaan & pembayaran adalah TIDAK dibenarkan sama sekali.

5.Prices are fixed and non-negotiable. STRICLY No Haggle!!
5. Harga adalah tetap. Penawaran adalah tidak dibenarkan.

6. Postage charges are beared by customers.
6. Kos pengeposan ditanggung sepenuhnya oleh pembeli.

7. We will only use Pos Laju Malaysia.
7. Kami hanya menggunakan Pos Laju Malaysia.

8. Please take note that colours may be differ as appear in websites.
8. Warna mungkin akan berbeza dari yang terlihat di website. Harap Maklum.

9. We will not be liable for any damages or loss caused during shipping of item(s)
9. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sama sekali atas kerosakan/kehilangan barang ketika proses pos.

10. Payments are to be made within 48 hours after confirmation.
10. Bayaran penuh perlu dilakukan dalam tempoh 48 jam dari tempoh pengesahan pesanan.

11. Item(s) will be post, a day after full payment has been received.
11. Barang anda akan dipos sehari selepas pembayaran penuh diterima.

Kos Pos Laju
Semenanjung Malaysia
500g pertama - RM6
Setiap pertambahan 100g - RM1

Sabah/ Sarawak
500g pertama - RM8
Setiap pertambahan 100g - RM1

Pembayaran
1. Pembayaran perlu dibuat dalam masa 48 jam setelah menerima invoice. Jika pembayaran tidak diterima oleh pihak AFB, order anda akan terbatal secara automatik tanpa sebarang notis.

2. Sila attach bukti pembayaran anda dalam email yang kami reply. JANGAN HANTAR EMAIL BARU.

3. Anda wajib meletakkan email AFB iaitu ainaboutique@gmail.com semasa membuat pembayaran secara online.

4. Pihak kami tidak akan teruskan proses pos tanpa sebarang bukti pembayaran. Harap Maklum.

Bukti Pembayaran
1. Pembayaran secara online - Print screen online payment slip setelah pembayaran berjaya dan emailkan kepada kami.

2. Pembayaran melalui cash deposit machine / kaunter bank - Scan / Ambil gambar slip pembayaran dan emailkan kepada kami.

SILA EMAILKAN BUKTI PEMBAYARAN!!! KAMI TIDAK AKAN POS BARANG TANPA BUKTI PEMBAYARAN..