NEW UPDATE 19.12.2012 (THURSDAY)

Followers

'LIKE' me for latest update

Place your order Here!!!

Name:
Email Address:
Contact No
Address
Item (Order)
I'm willing to pay within 48 Hours Yes
No
Agree with Term & Condition Yes
No
Type of Payment Maybank
CIMB

This HTML form was created by Freedback.

Looking for Gorgeous & Affordable Blouse?? Click below picture!!!

Testimonial

Aini Amin (amom***@yahoo.com)
Salam.. saya dah terima parcel  semalam. The tudungs are lovely!!
Thanks.

Sima Nor (FB)
salam saya dah dpt dah tudung tu mmng cntik sngat saya dah pun pakai ke pjbt TQ ya..nnti kalau ada yg trbaru bagi tahu erk kalu ada shawl cntk2 bagitahu erk..


Sarina Abbie (sar1***@yahoo.com)
da dapat, tq, so cantik ehe

Nina Hazlina (nina_pooh****@yahoo.com)
Salam, all the 4 scarf arrived today. Tq very much...

Anis Hafriza Haris (animaniac_lur****@yahoo.com)
salam..
da dapat itemnye..sangattt cantek ler..hehe..bleh aje kongsi pic tu..;)

Siti Nurul Izzati (eiey_g****@yahoo.com)
ok akak,tq..nnti amk bnyk2 agy stok blouse cntik2 k..suke..=D he3..thnx

Siti Hajar (mash_****@yahoo.com)
hi there,
salam.
blouse dah sampai semalam. nice. thanks yer. =)

Mar Rozaiwa (xissa****@yahoo.com)
salam.. hi afb. :-) nk inform yg tudung dh smpai td. tq ye. :-) hepi shopping with afb.

Afiqah Ab Majid (fiqqa***@yahoo.com)
I have already got the blaus.. thank you.

Ikin Salim (asyikin_sa***@yahoo.com)
waalaikumussalam..
aina,saye dh dpt dh selendang nye...tq ye..cantik sgt... :D
alamk i'm not that pretty to share pic with u..hee

Siti Amirah Rosli (sitiamirah.ro***@yahoo.com)
selendang dh smpi..
sume cntik2,tq =)
semoga ainaboutique trus maju =)

Laura m.danny (lm.da***@yahoo.com)
tq nice dealing wit u..i memang minat animal print leopard..zebra & peminat syria of course ;)

Sufina Niza Samat (intan_sayan***@yahoo.com.my)
aina sy dh bank in kn duit tudung tu....em.. tudung pun sy dh dpt... ok sy puas ati.. ti kalau ade yg baru2 inform sy k...

Syariya beryls (syari**@gmail.com )
okes, tq..oready received.. nice!

Ctsnowwhite (kekwa**@yahoo.com)
salam.
tudung dah sampai hr jumaat.ct beli yer.. cantik.hehehe..

Fauzana Nadiah Jana (jana***@live.com.my)
salam sha...
saya dah terima dah tudung2 tuh... tq... chantekkkk... i loike.... nice doing biz with u ok

Aida Zailani (aida_zaira**@yahoo.com)
Hi Aina,

Tudung dah sampai dengan selamatm nye..hehehehe

Thanks

Habsah Hassan (habsah**@yahoo.com)
aina...saya dh mskkn duit tau dlm cimb aina.....tgh hr td saya mskkn.....saya order 2 tudung..thanx sgt tudung hr tu dh smpi, best sgt2....nti blh order lg..

Hazlin Majid (hazlinma***@yahoo.com)
ok thanks too..sebab carikan mengikut permintaan...:) nnti2 boleh shoping lg kedai aina...

Askm Dearie Aina,
shawls suma dah sampai,chumelss sesgt heheh thanks ya


Terma & Syarat

1. Only SERIOUS BUYER!! No Backouts please...
1. Hanya PEMBELI SERIUS sahaja dibenarkan membuat tempahan!!
(Backouts : orang yg membuat tempahan tapi lepas tu diam tanpa berita)

2. Some items are limited stock therefore we apply first come, first serve basis.
2. Sesetengah barang adalah stok terhad, jadi kami mengamalkan konsep, siapa cepat dia dapat.

3. We only consider order made by ORDER FORM. We will NOT consider order via sms.
3. Tempahan hanya diterima melalui ORDER FORM. Tempahan melalui sms TIDAK akan di layan. (bukan apa, kami takut kami tak sempat nak reply/ terlepas pandang)

4. Items sold are STRICLY NOT refundable & exchangeable.
4. Penukuran barang selepas penerimaan & pembayaran adalah TIDAK dibenarkan sama sekali.

5.Prices are fixed and non-negotiable. STRICLY No Haggle!!
5. Harga adalah tetap. Penawaran adalah tidak dibenarkan.

6. Postage charges are beared by customers.
6. Kos pengeposan ditanggung sepenuhnya oleh pembeli.

7. We will only use Pos Laju Malaysia.
7. Kami hanya menggunakan Pos Laju Malaysia.

8. Please take note that colours may be differ as appear in websites.
8. Warna mungkin akan berbeza dari yang terlihat di website. Harap Maklum.

9. We will not be liable for any damages or loss caused during shipping of item(s)
9. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sama sekali atas kerosakan/kehilangan barang ketika proses pos.

10. Payments are to be made within 48 hours after confirmation.
10. Bayaran penuh perlu dilakukan dalam tempoh 48 jam dari tempoh pengesahan pesanan.

11. Item(s) will be post, a day after full payment has been received.
11. Barang anda akan dipos sehari selepas pembayaran penuh diterima.

Kos Pos Laju
Semenanjung Malaysia
500g pertama - RM6
Setiap pertambahan 100g - RM1

Sabah/ Sarawak
500g pertama - RM8
Setiap pertambahan 100g - RM1

Pembayaran
1. Pembayaran perlu dibuat dalam masa 48 jam setelah menerima invoice. Jika pembayaran tidak diterima oleh pihak AFB, order anda akan terbatal secara automatik tanpa sebarang notis.

2. Sila attach bukti pembayaran anda dalam email yang kami reply. JANGAN HANTAR EMAIL BARU.

3. Anda wajib meletakkan email AFB iaitu ainaboutique@gmail.com semasa membuat pembayaran secara online.

4. Pihak kami tidak akan teruskan proses pos tanpa sebarang bukti pembayaran. Harap Maklum.

Bukti Pembayaran
1. Pembayaran secara online - Print screen online payment slip setelah pembayaran berjaya dan emailkan kepada kami.

2. Pembayaran melalui cash deposit machine / kaunter bank - Scan / Ambil gambar slip pembayaran dan emailkan kepada kami.

SILA EMAILKAN BUKTI PEMBAYARAN!!! KAMI TIDAK AKAN POS BARANG TANPA BUKTI PEMBAYARAN..