NEW UPDATE 19.12.2012 (THURSDAY)

Followers

'LIKE' me for latest update

Place your order Here!!!

Name:
Email Address:
Contact No
Address
Item (Order)
I'm willing to pay within 48 Hours Yes
No
Agree with Term & Condition Yes
No
Type of Payment Maybank
CIMB

This HTML form was created by Freedback.

Looking for Gorgeous & Affordable Blouse?? Click below picture!!!

About Us

Pengenalan

Ni la gambar owner boutique ngan ratu hatinya... hehe...

Aina Fashionlista mula beroperasi pada Julai 2010... mase tu aina tgh dalam pantang.. hehe... sambil2 berehat, aina minta tlg adik & ibu aina carikan tudung2 untuk mula niaga...  (^_^)
Alhamdulillah skarang aina dah mula stabil, terima kasih kepada smua customer aina yg dah banyak berikan sokongan pada kami, team AFB...  (^_^)

Nama Aina bukan la nama saya tau.. Nama Aina nie mmg nama business semata2..
Nama saya lin.. (^_^) Alkisahnye nak namakan baby ngan nama Aina, tapi tak jadi, maka lin pun nama kan business ngan nama Aina...  (^_^) tapi kalo nak panggil lin ngan nama Aina pun boleh... (^_^)

Untuk pengetahuan semua, aina bekerja sepenuh masa. Dari pukul 9 pagi sehingga 6 ptg..
Kami akan cube sedaya upaya kami untuk reply email dengan cepat.. memandangkan email order
yg kami terima setiap hari banyak & jadual kami yg padat. Kami amat mengharapkan
anda semua memahami situasi kami... insyaALLAH, kami sentiasa berusaha untuk meningkatkan
mutu kerja kami..
Perniagaan kami telah didaftar kan secara rasmi dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada  dengan no pendaftaran 002005830-H (^_^)


Pekerja Aina Fashionlista

Aina/Lin
-model/jurujual/promoter/tukang cari stock/kuli-

Ridz
-Photographer/tukang packing barang/promoter-


Contact Us
Untuk sebarang pertanyaan, boleh la email kan ke ainaboutique@gmail.com .. insyaALLAH pihak kami, (team AFB) akan membalas secepat yg mungkin...

  Kami tidak mempunyai premis perniagaan & kami hanya menjual secara online.. COD (cash on delivery) tidak dipraktik kan..

Soalan Lazim
Ramai customer yg tanye soalan yg lebih kurang same...


1. Nape lambat reply email?

Kami minta maaf sesgt… kami bukan suka2 nak reply lambat tau.. email order yg masuk banyak tiap2 hari… Plus, aina lak keje full time kat opis, dari kul 9 pagi sampai 6 ptg…. Jadi aina akan try2 reply email secepat yg mungkin pada waktu siang dan selebih nye aina akan reply time malam.. tu pun kekdg tak abis gak reply, aina sambung lak reply time pepagi sbl start waktu opis… huhu.. nie aina print screen kan email sbg bukti.. aina bukan nak menunjuk tau, aina nak customer paham je… kami mmg cube sedaya upaya nak reply dgn cepat… (^_^)



2. Nape saya barang saya lmbt sampai?

Pasal packing barang nie lak, pada waktu siang, adik aina bantu aina utk packing barang dan waktu malam aina akan packing ngan die yg mane tak settle packing… kekdg tu rase nak patah gak pinggang mempacking barang… jadi mungkin ada antara yg customer yg kami mmg tak larat nak packing pada hari payment di buat, jadi kami akan pos sehari dua selepas pembayaran dibuat… Kami minta maaf lagi skali.. (^_^)

huhu... dalam pada kiteorg tgh serabut packing barang,
tau aje si comel nie abah die pegang kamera... huhu..  kecik2 dah pandai nak posing2... (^_^)



3. Nape aina tak reply bile saya tegur kat FB

Haaaa.. kat sini aina nak tegas kan, (cewahh, tegaskan eh) Aina tak sombong tau… Aina bukan tak nak reply tapi aina tak cukup tangan.. uwaaaaaa…. Aina terkejar2 kekdg tu, nak reply email, nak packing barang pahtu kekdg ade budak comel pulak nak tlg tambah kan keje ibu die, hehee.. jadi mmg tak sempat kekdg tu aina nk reply.. bukan aina sombong tau… 

4. Nape tak leh order tru sms / inbox kat FB je?

Darling smua, aina sgt suka dan penting kan ORDER FORM sbb dari situ aina leh refer smua detail… aina leh search kat gmail pahtu smua detail kuar, tapi kalo kat sms/inbox facebook, aina takut aina terlepas pandang… sbb bile dating time packing, mmg kami refer pada order form…




Terma & Syarat

1. Only SERIOUS BUYER!! No Backouts please...
1. Hanya PEMBELI SERIUS sahaja dibenarkan membuat tempahan!!
(Backouts : orang yg membuat tempahan tapi lepas tu diam tanpa berita)

2. Some items are limited stock therefore we apply first come, first serve basis.
2. Sesetengah barang adalah stok terhad, jadi kami mengamalkan konsep, siapa cepat dia dapat.

3. We only consider order made by ORDER FORM. We will NOT consider order via sms.
3. Tempahan hanya diterima melalui ORDER FORM. Tempahan melalui sms TIDAK akan di layan. (bukan apa, kami takut kami tak sempat nak reply/ terlepas pandang)

4. Items sold are STRICLY NOT refundable & exchangeable.
4. Penukuran barang selepas penerimaan & pembayaran adalah TIDAK dibenarkan sama sekali.

5.Prices are fixed and non-negotiable. STRICLY No Haggle!!
5. Harga adalah tetap. Penawaran adalah tidak dibenarkan.

6. Postage charges are beared by customers.
6. Kos pengeposan ditanggung sepenuhnya oleh pembeli.

7. We will only use Pos Laju Malaysia.
7. Kami hanya menggunakan Pos Laju Malaysia.

8. Please take note that colours may be differ as appear in websites.
8. Warna mungkin akan berbeza dari yang terlihat di website. Harap Maklum.

9. We will not be liable for any damages or loss caused during shipping of item(s)
9. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sama sekali atas kerosakan/kehilangan barang ketika proses pos.

10. Payments are to be made within 48 hours after confirmation.
10. Bayaran penuh perlu dilakukan dalam tempoh 48 jam dari tempoh pengesahan pesanan.

11. Item(s) will be post, a day after full payment has been received.
11. Barang anda akan dipos sehari selepas pembayaran penuh diterima.

Kos Pos Laju
Semenanjung Malaysia
500g pertama - RM6
Setiap pertambahan 100g - RM1

Sabah/ Sarawak
500g pertama - RM8
Setiap pertambahan 100g - RM1

Pembayaran
1. Pembayaran perlu dibuat dalam masa 48 jam setelah menerima invoice. Jika pembayaran tidak diterima oleh pihak AFB, order anda akan terbatal secara automatik tanpa sebarang notis.

2. Sila attach bukti pembayaran anda dalam email yang kami reply. JANGAN HANTAR EMAIL BARU.

3. Anda wajib meletakkan email AFB iaitu ainaboutique@gmail.com semasa membuat pembayaran secara online.

4. Pihak kami tidak akan teruskan proses pos tanpa sebarang bukti pembayaran. Harap Maklum.

Bukti Pembayaran
1. Pembayaran secara online - Print screen online payment slip setelah pembayaran berjaya dan emailkan kepada kami.

2. Pembayaran melalui cash deposit machine / kaunter bank - Scan / Ambil gambar slip pembayaran dan emailkan kepada kami.

SILA EMAILKAN BUKTI PEMBAYARAN!!! KAMI TIDAK AKAN POS BARANG TANPA BUKTI PEMBAYARAN..