NEW UPDATE 19.12.2012 (THURSDAY)

Followers

'LIKE' me for latest update

Place your order Here!!!

Name:
Email Address:
Contact No
Address
Item (Order)
I'm willing to pay within 48 Hours Yes
No
Agree with Term & Condition Yes
No
Type of Payment Maybank
CIMB

This HTML form was created by Freedback.

Looking for Gorgeous & Affordable Blouse?? Click below picture!!!

TnC

CARA2 PEMBELIAN

 
Step 1:

Isi order form kat bahagian bawah page. Order melalui sms tidak di galakkan... kadang2 aina kat luar & kalut skit, jadi kalo sape2 yg buat order melalui sms, aina takut aina terlepas pandang.... maka adalah lebih selamat kalo isi order form ye... huhu... :)

Step 2

Dalam mase 24-48 jam, InsyaALLAH aina akan balas email anda... kalo kate dalam tempoh tersebut anda tidak menerima email dari aina, di minta check kat bahagian spam/junk email, takut2 email aina tersesat kat dalam tuh...hehe.. kalo kate tidak ade jugak, diharap dapat bersabar, mungkin aina tak dapat respon dalam mase terdekat...

Selepas dapat email dari aina, diharap anda dapat check payment details yg aina sertakan dan buat pengesahan secepat nye... kalo smua details ok, maka boleh la anda proceed ngan pembayaran...

Step  3

Setelah pembayaran dibuat, sila sms/email kepada aina butiran pembayaran ye...

Nama Bank :
Tarikh :
Masa :
Tempat :

Sejurus aina menerima pembayaran (cewahhh.. ayat... hehe ), aina akan proceed dgn proses penghantaran.

Step 4

Lastly, masa yg dinanti2 kan... barang pesanan akan tiba kepada anda seperti yg dijanjikan... jeng jeng jeng.. hehe :) InsyaALLAH.... dan diharapkan kalo rakan2 tak keberatan, inform aina eh bile barang dah sampai...

Jika rakan-rakan ada sebarang pertanyaan atau cadangan, rakan- rakan dialu-alukan email/sms/call kami di :



SYARAT2 PEMBELIAN 


1. SERIOUS BUYERS ONLY! NO BACKOUTS and EXCHANGE after orders confirmed. Backout buyers strictly will be BLACKLISTED.
1. Hanya PEMBELI  SERIUS sahaja dibenarkan membuat tempahan!!!
Pembatal & Penukaran selepas pesanan disahkan adalah tidak dibenarkan sama sekali. Sesiapa yg menghilangkan diri selepas pesanan disahkan, akan disenarai hitam.

2. Some items are limited stock therefore we apply first come, first serve basis.
2. Sesetengah barang adalah stok terhad, jadi kami mengamal kan konsep, siapa cepat dia dapat.


3. Items sold are STRICTLY NOT refundable & exchangeable.
3. Penukaran barang selepas penerimaan & pembayaran adalah TIDAK dibenarkan sama sekali.

4. Prices are fixed and non-negotiable. Strictly No Haggle!
4. Harga adalah tetap. Penawaran adalah tidak dibenarkan.

5. Postage charges are beared by customers.
5. Kos pengeposan ditanggung sepenuhnya oleh pembeli.

6. We will only use  Poslaju Malaysia.
6. Kami hanya menggunakan Poslaju Malaysia.

8. Please take note that colours may be differ as appear in websites.
8. Warna mungkin akan berbeza dari yg terlihat di website. Harap maklum.


9. We will not be liable for any damages or loss caused during shipping of item(s).
9. Pihak kami tidak akan bertanggungjawan sama sekali atas kerosakan/kehilangan barang ketika proses pos.

10. Payments are to be made within 48-72 hours after confirmation.
10. Bayaran penuh perlu dilakukan dalam tempoh 48-72jam dari tempoh pengesahan pesanan.

11. Items will be post, a day after full payment has been received.
11. Barang anda akan di pos sehari selepas pembayaran penuh diterima.

Terma & Syarat

1. Only SERIOUS BUYER!! No Backouts please...
1. Hanya PEMBELI SERIUS sahaja dibenarkan membuat tempahan!!
(Backouts : orang yg membuat tempahan tapi lepas tu diam tanpa berita)

2. Some items are limited stock therefore we apply first come, first serve basis.
2. Sesetengah barang adalah stok terhad, jadi kami mengamalkan konsep, siapa cepat dia dapat.

3. We only consider order made by ORDER FORM. We will NOT consider order via sms.
3. Tempahan hanya diterima melalui ORDER FORM. Tempahan melalui sms TIDAK akan di layan. (bukan apa, kami takut kami tak sempat nak reply/ terlepas pandang)

4. Items sold are STRICLY NOT refundable & exchangeable.
4. Penukuran barang selepas penerimaan & pembayaran adalah TIDAK dibenarkan sama sekali.

5.Prices are fixed and non-negotiable. STRICLY No Haggle!!
5. Harga adalah tetap. Penawaran adalah tidak dibenarkan.

6. Postage charges are beared by customers.
6. Kos pengeposan ditanggung sepenuhnya oleh pembeli.

7. We will only use Pos Laju Malaysia.
7. Kami hanya menggunakan Pos Laju Malaysia.

8. Please take note that colours may be differ as appear in websites.
8. Warna mungkin akan berbeza dari yang terlihat di website. Harap Maklum.

9. We will not be liable for any damages or loss caused during shipping of item(s)
9. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sama sekali atas kerosakan/kehilangan barang ketika proses pos.

10. Payments are to be made within 48 hours after confirmation.
10. Bayaran penuh perlu dilakukan dalam tempoh 48 jam dari tempoh pengesahan pesanan.

11. Item(s) will be post, a day after full payment has been received.
11. Barang anda akan dipos sehari selepas pembayaran penuh diterima.

Kos Pos Laju
Semenanjung Malaysia
500g pertama - RM6
Setiap pertambahan 100g - RM1

Sabah/ Sarawak
500g pertama - RM8
Setiap pertambahan 100g - RM1

Pembayaran
1. Pembayaran perlu dibuat dalam masa 48 jam setelah menerima invoice. Jika pembayaran tidak diterima oleh pihak AFB, order anda akan terbatal secara automatik tanpa sebarang notis.

2. Sila attach bukti pembayaran anda dalam email yang kami reply. JANGAN HANTAR EMAIL BARU.

3. Anda wajib meletakkan email AFB iaitu ainaboutique@gmail.com semasa membuat pembayaran secara online.

4. Pihak kami tidak akan teruskan proses pos tanpa sebarang bukti pembayaran. Harap Maklum.

Bukti Pembayaran
1. Pembayaran secara online - Print screen online payment slip setelah pembayaran berjaya dan emailkan kepada kami.

2. Pembayaran melalui cash deposit machine / kaunter bank - Scan / Ambil gambar slip pembayaran dan emailkan kepada kami.

SILA EMAILKAN BUKTI PEMBAYARAN!!! KAMI TIDAK AKAN POS BARANG TANPA BUKTI PEMBAYARAN..