NEW UPDATE 19.12.2012 (THURSDAY)

Followers

'LIKE' me for latest update

Place your order Here!!!

Name:
Email Address:
Contact No
Address
Item (Order)
I'm willing to pay within 48 Hours Yes
No
Agree with Term & Condition Yes
No
Type of Payment Maybank
CIMB

This HTML form was created by Freedback.

Looking for Gorgeous & Affordable Blouse?? Click below picture!!!

Thursday, July 19, 2012

Syria Batu Matahari

Assalamualaikum...

Mesti ramai yang tengah mencari tudung cantik2 tuk raya kan?  hehe.. 
Kali nie kami bawak kan lagi Tudung Syria Beaded.. Batu nye sangat cantik & berkilat tau... 

Tudung Syria ni sangat sesuai di gayakan dengan baju raya.  (^_^) 
Simple tapi nampak sangat eksklusif..

Kepada yang nak beli secara terus, boleh datang ke booth kami di 
Street Market,The Curve Mutiara Damansara pada hari Ahad.

Material: Cotton

Batu nye sangat cantik & berkilat tau, 
dalam gambar tak brape jelas di sebabkan kesan flash light

Harga: RM55.00
(harga pasaran : RM120.00++) 

Harga tidak termasuk kos pos, 
Beli 2 Helai FREE POSTAGE





 AHS 900
SOLD OUT
  AHS 901
SOLD OUT

  AHS 902
SOLD OUT

  AHS 903
SOLD OUT

  AHS 904
SOLD OUT

 AHS 905
SOLD OUT

Terma & Syarat

1. Only SERIOUS BUYER!! No Backouts please...
1. Hanya PEMBELI SERIUS sahaja dibenarkan membuat tempahan!!
(Backouts : orang yg membuat tempahan tapi lepas tu diam tanpa berita)

2. Some items are limited stock therefore we apply first come, first serve basis.
2. Sesetengah barang adalah stok terhad, jadi kami mengamalkan konsep, siapa cepat dia dapat.

3. We only consider order made by ORDER FORM. We will NOT consider order via sms.
3. Tempahan hanya diterima melalui ORDER FORM. Tempahan melalui sms TIDAK akan di layan. (bukan apa, kami takut kami tak sempat nak reply/ terlepas pandang)

4. Items sold are STRICLY NOT refundable & exchangeable.
4. Penukuran barang selepas penerimaan & pembayaran adalah TIDAK dibenarkan sama sekali.

5.Prices are fixed and non-negotiable. STRICLY No Haggle!!
5. Harga adalah tetap. Penawaran adalah tidak dibenarkan.

6. Postage charges are beared by customers.
6. Kos pengeposan ditanggung sepenuhnya oleh pembeli.

7. We will only use Pos Laju Malaysia.
7. Kami hanya menggunakan Pos Laju Malaysia.

8. Please take note that colours may be differ as appear in websites.
8. Warna mungkin akan berbeza dari yang terlihat di website. Harap Maklum.

9. We will not be liable for any damages or loss caused during shipping of item(s)
9. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sama sekali atas kerosakan/kehilangan barang ketika proses pos.

10. Payments are to be made within 48 hours after confirmation.
10. Bayaran penuh perlu dilakukan dalam tempoh 48 jam dari tempoh pengesahan pesanan.

11. Item(s) will be post, a day after full payment has been received.
11. Barang anda akan dipos sehari selepas pembayaran penuh diterima.

Kos Pos Laju
Semenanjung Malaysia
500g pertama - RM6
Setiap pertambahan 100g - RM1

Sabah/ Sarawak
500g pertama - RM8
Setiap pertambahan 100g - RM1

Pembayaran
1. Pembayaran perlu dibuat dalam masa 48 jam setelah menerima invoice. Jika pembayaran tidak diterima oleh pihak AFB, order anda akan terbatal secara automatik tanpa sebarang notis.

2. Sila attach bukti pembayaran anda dalam email yang kami reply. JANGAN HANTAR EMAIL BARU.

3. Anda wajib meletakkan email AFB iaitu ainaboutique@gmail.com semasa membuat pembayaran secara online.

4. Pihak kami tidak akan teruskan proses pos tanpa sebarang bukti pembayaran. Harap Maklum.

Bukti Pembayaran
1. Pembayaran secara online - Print screen online payment slip setelah pembayaran berjaya dan emailkan kepada kami.

2. Pembayaran melalui cash deposit machine / kaunter bank - Scan / Ambil gambar slip pembayaran dan emailkan kepada kami.

SILA EMAILKAN BUKTI PEMBAYARAN!!! KAMI TIDAK AKAN POS BARANG TANPA BUKTI PEMBAYARAN..